SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

HABERLER

DEPREM FARKINDALIK FOTOĞRAF SERGİSİ

DEPREM FARKINDALIK FOTOĞRAF SERGİSİ

53 bin 537 kişinin hayatını kaybettiği,  107 bin 213 kişinin yaralandığı ve 85 milyon insanımızın etkilendiği  6 Şubat 2023 depremlerini hiç unutmamak ve o acı dolu günlerin tekrar yaşanmaması için elimizden gelen tüm gayreti göstermek insan onurunun yüceliğine inanan ve ülkesini muassır medeniyetler seviyesine çıkarmak isteyen tüm vatandaşlarımızın adeta vatan borcu haline gelmiştir. Bu uğurda çok çalışıp, çok emek vermemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, sevdiklerini kaybeden tüm halkımıza bu acıya dayanma gücü ve üstümüze düşen görevleri layıkıyla yerine getirmemiz için bu uğurda bizlere cesaret vermesini yüce Allah’tan niyaz ederiz. Saygılarımızla…

6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla "6 Şubat 'Asrın Felaketi' Deprem Farkındalık Fotoğraf Sergisi" hastanemiz giriş katında açıldı.

Deprem Farkındalık Fotoğraf Sergisiyle, depremlerde hayatını kaybedenleri anmak ve deprem gerçeğine dikkati çekerek, deprem farkındalığını artırmak amaçlanmaktadır.

 

19.02.2024 16:33