SAĞLIK UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

HABERLER

HASTANEMİZDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EĞİTİMİ

HASTANEMİZDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE EĞİTİMİ

26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube TUBİM Büro Amirliği tarafından Hastanemizde Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi verilmiştir. 

"Uyuşturucu kullanımı, toplumların hem bugününü hem de geleceğini tehdit eden, maddi ve manevi pek çok kayba sebep olan önemli bir sorundur. Uyuşturucu kullanımına bağlı zararlar, sadece kullanıcı ile sınırlı, sağlık zararlarından ibaret değildir. Sağlık zararlarının yanı sıra çoğu zaman kişinin ailesine, içinde bulunduğu çevreye ve toplumun tamamına yansıyan sosyal, hukuki, ekonomik zararları da beraberinde getirmektedir."  Emniyet Güçlerimize Madde Bağımlılığıyla Mücadele konusunda verdikleri emekler ve bilgilendirme çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Uyuşturucu madde kullanımı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuz açısından büyük tehlike arz etmektedir. Uyuşturucu ile etkin mücadelede kolluğun suç ile mücadelesi kadar, toplumumuzun bu konuda bilinçlendirilmesi de kaçınılmazdır.
 
Başta gençlerimiz olmak üzere vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tamamen yerli ve milli bir yazılımla gerçekleştirdiği, akıllı telefonlardan Google Play Store ve Apple sanal mağazalarından ücretsiz olarak temin edilebilen UYUMA Uygulamasını kullanarak suçla mücadelede desteğinizi gösterebilirsiniz. 

Uygulamanın önemli özelliklerinden biri ise bildirim yapanın kimlik bilgilerinin kesinlikle gizli kalması, bildirim yapanın numarasının görünmesi ve soruşturmanın hiçbir aşamasında üçüncü kişiler tarafından kesinlikle bilinmeyecek olmasıdır.

Uygulamayı Mobil cihazlarınıza indirmek için:

.

27.06.2024 09:10