BİNİCİLİ YER YIKAMA ARACININ TAMİR İŞİ -38459

: 38459/TEKNİK SERVİS

11.09.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 13.09.2024 tarihi saat 12:00’a kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Fatih YILMAZ

Hastane Müdür Y.

BİNİCİLİ YER YIKAMA ARACININ TAMİR İŞİ

Ödeme Vadesi Yaklaşık 30 Gün

BİNİCİLİ YER YIKAMA ARACININ TAMİRİ

COLUMBUS ARA 80 BM;

Binicili yer yıkama aracının yürüyüş aksamının yenisi ile değiştirilerek çalışır hale getirilecektir.

NOT: Tüm malzemeler TSE belgeli olacaktır. Malzemeler için idarenin onayı alınmadan kullanılmayacaktır.

Yüklenici Firma Çalıştıracağı personel ile ilgili İSG katip sözleşmelerini ve İlgili İSG belgelerine Hastanemiz İSG birimine teslim ettikten sonra işe başlayacaktır. İş güvenliği ile ilgili her türlü tedbiri almak yüklenici firmanın sorumluluğundadır.

11.09.2024 10:37