MEDTRONİK MARKA CİHAZA UYUMLU TUR MOTOR UCU ALIMI-38355

: 38355 / AMELİYATHANE

03.09.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 04.09.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

TUR MOTOR KESİCİ STANDART UÇ

TUR MOTOR TOPUZ UÇ

3- NUMUNE DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

1. Teklif edilen Yüksek Devirli Tur Motor Uçları ameliyathanemizde bulunan motorlarla uyumlu olmalıdır.

2. Teklif edilen yüksek devirli uçları kullanılırken motora takılmalı ve motordan kilitlenmelidir.

3. Tur motor uçları paslanmazdan çelikten üretilmiş olmalı ve karbayt olmamalıdır. Topuz, Kesici, Kibritbaşı, Elmas gibi uç seçenekleri olmalıdır.

4. Teklif edilen Yüksek Devirli Motor Uçları üzerinde kod numarası yazmalıdır.

5. Yüksek Devirli Tur Motor Uçları steril ambalajında, sterilizasyonun sona erdiği tarih ambalaj üzerin de yer almalıdır.

6. Teklif veren firmalar yüksek devirli drill sistemine teknik servis desteği sağlayabilmeli, TSE hizmet yeterlilik belgeleri olmalı, teklifle beraber sunmalı ve üretim listesinde diğer tur motorlarına uygun uç üretimi olmalıdır.

7. Teslim edilecek ürünlerin en az 1 yıl miadı olmalıdır.

8. Ürünlerin UBB kaydı yapılmış olmalıdır.

UÇLAR AŞAĞIDAKİ PARÇALARDAN OLUŞMALIDIR;

1. KESİCİ STANDART UÇ /10 ADET İSTENMEKTE

2. TOPUZ UÇ/ 5 ADET İSTENMEKTE VE HASTANEMİZDE BULUNAN MEDTRONİK MARKA CİHAZA UYUMLU OLMALIDIR

3.09.2024 15:03