PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:8,10,12,14 ALIMI-38403

: 38403 / ÜROLOJİ BİRİMİ

02.09.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 08.09.2024 tarihi saat 17:00’a kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:8

PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:10

PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:12

PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:14

3- NUMUNE DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

1. PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:8

1. Kateter böbreğe giriş için uygun olmalı. Abse drenaj kateterleri gibi çok amaçlı olmamalıdır.

2. Yüksek radyoopasiteye sahip olmalıdır.

3. Kateter materyali bükülmeye, kırılmaya, yırtılmaya karşı direnç özelliği taşımalıdır (Girişim sırasında ve sonrasında katlama, kıvrılma ve ezilme benzeri durumlarda aynen eski halini alabilmeli ve üzerinde hiçbir zedelenme izi kalmamalıdır. Girişim sırasında uygulanan çekme, itme ve burkma hareketlerinde kırışmaya ve bir noktada toplanmaya dayanıklı olmalıdır. Drenaj kateterleri uzun süre (aylarca) deforme olmadan ve şekil değiştirmeden uygulandığı yerde efektif drenaj sağlanarak kalabilmelidir.

4. Kateter iç lümeni ve drenaj delikleri enfekte yoğun içerikli idrarı dahi drene edebilecek yeterlilikte yani geniş olmalıdır.

8. Kateter uzunluğu 25-35 cm  olmalıdır.

9. Kateterin distal ucu pigtail görünümde olmalı ve kateterin pigtail ucunun hastadan çıkmasını önleyici bir kilitlenme mekanizması olmalıdır. Bu kilitlenme mekanizmasının kullanımı pratik olmalı, katater repozisyonlanması ihtiyacı durumuna yönelik tekrar kullanıma rahatça olanak sağlamalı, uzun süreli kullanımda kendiliğinden açılmayacak bir dizaynda olmalıdır ve hasta için rahatsızlık verici olmamalıdır.

10. Kateterin uç kısmı gittikçe incelen atravmatik tasarımda olmalı; bu sayede girişi kolaylaştırmalıdır ve böbrek dokusunda yırtılmaları, kanamaları minimalize etmelidir.

11. Kateterin içinden geçecek yapıda ve echogenic (Ultrason?a yardımcı) malzemeden yapılmış 1 adet

esnek sertleştirici kanül de steril paketin içerisinde verilmelidir.

12. Kateteri?nin pigtail kısmında 5 veya 6 adet delik bulunmalı.

13. Her katater setinin yanında drenaj kateterleri ile çam uçlu drenaj torbaları arasındaki rahat kullanımlı ve sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için konnektör verilecektir. Konnektörün bir ucu erkek ve bir ucu dişi olmalıdır. Erkek uçta luer lock bağlantısı olmalıdır. Dişi uç çam uçlu adaptöre uyumlu olmalıdır

15. Maksimum 20 cm uzunlukta olmalıdır.

16. 6F veya 8F kateterler US 6 problarının standart girişim aparatlarından rahatlıkla geçebilmeli ve yine girişim aparatını çıkarabilmek için sökülebilen ve konektör bağlanabilen proximal uçlu olmalıdır.

17. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır.

18. En az iki(2 ) adet numune teslim edilecektir. Nümunelerin steril paketleri açılarak incelenecektir.

19. Sistemin ve/veya sistemi oluşturan parçaların Sağlık Bakanlığı UBB kaydı ve onayı olmalıdır.

20. Setin içinde bir adet bistüri, 3 adet 8-10-12F?lik dilatatör ve ucu kıvrık sert klavuz tel ve bu teli düzleştirerek perkütan giriş iğnesinin içerisine rahatlıklar girişini sağlayacak huni uçlu plastik kanül bulunmalıdır.

21.Hastane tarafından talep edilen ebat ve sayıda tesliminin yapılacağını yüklenici firma taahhüt etmelidir.

2- PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:10

2. Yüksek radyo opasiteye sahip olmalıdır.

3. Kateter materyali bükülmeye, kırılmaya, yırtılmaya karşı direnç özelliği bulunmalıdır(Girişim sırasında ve sonrasında katlama, kıvrılma ve ezilme benzeri durumlarda aynen eski halini alabilmeli ve üzerinde hiçbir zedelenme izi kalmamalıdır. Girişim sırasında uygulanan çekme, itme ve burkma hareketlerinde kırılmaya ve bir noktada toplanmaya dayanıklı olmalıdır. Drenaj kateterleri uzun süre (aylarca) deforme olmadan ve şekil değiştirmeden uygulandığı yerde efektif drenaj sağlanarak kalabilmelidir.

8. Kateter uzunluğu 25-35 cm  olmalıdır.

10. Kateterin uç kısmı gittikçe incelen atravmatik tasarımda olmalı; bu sayede girişi kolaylaştırmalı ve böbrek dokusunda yırtılmaları, kanamaları minimalize etmelidir.

11. Kateterin içinden geçecek yapıda ve echogenic (Ultrasona yardımcı) malzemeden yapılmış adet esnek sertleştirici kanül de steril paketin içerisinde verilmelidir.

12. Kateterinin pigtail kısmında 5 veya 6 adet delik bulunmalı.

13. Her katater setinin yanında drenaj kateterleri ile çam uçlu drenaj torbaları arasındaki rahat kullanımlı ve sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için konnektör verilecektir. Konnektörün bir ucu erkek ve bir ucu dişi olmalıdır. Erkek uçta luer lock bağlantısı olmalıdır. Diğer uç çam uçlu adaptöre uyumlu olmalıdır

15. Maksimum 20 cm uzunlukta olmalıdır.

Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibari ile en az bir yıl miadlı olmalıdır.

18. En az iki ( 2 ) adet numune teslim edilecektir. Numunelerin steril paketleri açılarak incelenecektir.

1. PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:12

2. Yüksek radyoopasiteye sahip olmalıdır.

8. Kateter uzunluğu 25-35 cm  olmalıdır.

ve böbrek dokusunda yırtılmaları, kanamaları minimalize etmelidir.

11. Kateterin içinden geçecek yapıda ve echogenic (Ultrasona yardımcı) malzemeden yapılmış 1 adet

esnek sertleştirici kanül de steril paketin içerisinde verilmelidir.

kullanımlı ve sızdırmaz bağlantıyı

luer lock bağlantısı olmalıdır. Dişi uç çam uçlu adaptöre uyumlu olmalıdır

girişim aparatını

çıkarabilmek için sökülebilen ve konektör bağlanabilen proximal uçlu olmalıdır.

20. Setin içinde bir adet bistüri, 3 adet 8-10-12Flik dilatatör ve ucu kıvrık sert klavuz tel ve bu teli

bulunmalıdır.

etmelidir.

1. PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ NO:14

2. Yüksek radyo opasiteye sahip olmalıdır.

8. Kateter uzunluğu 25-35 cm  olmalıdır.

Böbrek dokusunda yırtılmaları, kanamaları minimalize etmelidir.

2.09.2024 15:59