EMZİRME DANIŞMANLIĞI VE LAKTASYON POLİKLİNİĞİMİZ AÇILMIŞTIR.

Bebeklerin büyüme ve gelişmesi için tarihin ilk çağlarından beri kabul görmüş en önemli besin kaynağı anne sütüdür. Anne sütü bebeğin ihtiyaç duyduğu besin ögelerini karşılar, bebeğin bağışıklığını güçlendirerek onu hastalıklardan korumaya yardımcı olur. Anne sütünü bebeğe vermenin en iyi şekli de emzirmedir. Anne ile bebek arasındaki en güçlü bağlanma emzirmeyle sağlanır. Bebek Dostu hastane olarak emzirmeye teşvik etmek ve desteklemek amacıyla polikliniğimiz tüm annelere hizmet vermektedir.

Emzirme Danışmanlığı ve Laktasyon Polikliniğimiz, 2.kat Çocuk Polikliniği içerisinde bulunmakta olup 08:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Dilerseniz hastanemizi (0354) 212 70 50 numaradan  3854 numaralı dahili hattan arayarak emzirme danışmanlığı hizmetinden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

EMZİRME DANIŞMANLIĞI VE LAKTASYON POLİKLİNİĞİ Sayfamız için tıklayınız...

12.06.2024 11:40