ÜNİVERSİTEMİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ HASTALARINA KAPILARINI AÇTI

Üniversitemiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 7 Ekim Pazartesi günü Hasta Kabulüne Başlamıştır.
Modern tıbbın bütün imkânları kullanılarak son teknolojik cihazlarla donatılan ve bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçlayan Üniversitemiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hastalarına kapılarını açtı.

Üniversitemiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi bünyesinde,  Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Periodontoloji , Endodonti, Pedodonti, Ortodonti, Restoratif Diş Tedavisi ve Protetik Diş Tedavisi  Ana Bilim Dalı olmak üzere 8 Ana Bilim dalında 17 ünitte ağız ve diş sağlığı  tedavi hizmeti verilmektedir.

Üniversitemiz Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi randevuları için hastalar her hafta Cuma günü 14.30’dan sonra, aşağıdaki link’e tıklayarak randevu alabilecek.

Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi Randevu

Üniversitemiz bünyesinde açılan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ilimize ve üniversitemize hayırlı olsun.

Doç. Dr. Levent ALBAYRAK
BAŞHEKİM