EKSPİRESYON VALFİ -35047

: 35047/ Dah. Yoğ. Bak.

28/06/2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 04/07/2022 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Ali ÇEVİK

Hastane Müdürü

EKSPİRESYON VALFİ

20 Adet

VENTİLATOR EKSPİRASYON VALFİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    EKSPİRASYON VALFİ HASTANE BÜNYESİNDE KULLANILAN Drager Savina 300 VENTİLATÖRE UYUMLU OLMALIDIR.

2.    EKSPİRASYON VALFİ ORİJİNAL PAKETİNDE OLACAKTIR. HERHANGİ BİR MODİFİYE İŞLEMİNE TABİ TUTULAN 2. EL BİR MALZEME OLMAMALIDIR.

3.    TÜM PARÇALAR TEK BİR FİRMA ÜRÜNÜ OLMALIDIR TOPLAMA PARÇALARDAN OLUŞMAMALIDIR.

4.    ÜRÜNÜN AMBALAJI, ÜRETİCİ FİRMA TARAFINDAN KAPATILMIŞ OLUP AÇILDIKTAN SONRA İKİNCİ KEZ KAPATILMAYI OLANAKSIZ KILACAK ŞEKİLDE OLMALI; AMBALAJ ETİKETİ ÜZERİNDE ÜRÜNÜN ADI VE KODU BULUNMALIDIR.

5.      Paketin içerinde Ekpiryum haznesi, ekpiryum valfisi ve ekspiryumun valfinin arkasına

takılması gereken şeffaf poşet olmalıdır..

6.    EKSPİRASYON VALFİ 134 DERECEDE STERİL EDİLEBİLİR OLMALIDIR.

7.    EKSPİRASYON VALFİ VENTİLATÖRDE Kİ AKTİF VALF SİSTEMİNE UYGUN OLMALIDIR.

8.    Ekspiryum valfi ventilatör cihazı ile yapılan kaçak ve resistans testlerinden geçebilmelidir. Valf test edilecektir.

9.    Valf sistemi flow sensöre uygun yapıda olmalıdır.

10.  NUMUNE ONAYI ALINACAKTIR

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:   A.EJDER

28.06.2022 14:30