2 ML TROMBİN ÇÖZELTİSİ VE 2 ML FİBRİNOJEN ÇÖZELTİSİ ALIMI ( BEYİN CERRAHİ) -37826

: 37826/AMELİYATHANE

20.03.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 25.03.2024 tarihi saat 12:00’a kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

2 ML TROMBİN ÇÖZELTİSİ VE 2 ML FİBRİNOJEN ÇÖZELTİSİ

2 ML TROMBİN ÇÖZELTİSİ VE 2 ML FİBRİNOJEN ÇÖZELTİSİ

DURA YAPIŞTIRICI ve DAMLA KONTROL CİHAZI

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1. internal (Vücut içi) kullanım için CE belgesine sahip olmalıdır.

2. Damla kontrol cihazı seti içerisinde 2,5 ml luer şırıngadan olmalıdır.

3. Damla kontrol seti içerisinde bulunan Dura Yapıştırıcı NBCA-MS Komonomer

Metakriloksisulfolan içermelidir.

4. Damla kontrol sistemi ve Dura Yapıştırıcı Dural plastik açılmalarını ve yırtılmalarında kullanılmalı ve Bos kaçaklarına izin vermemelidir.

5. Damla kontrol ile birlikte kullanılan ürün uygulandığı alanda antiseptik bariyer oluşturmalıdır.

6. Damla kontrol sistemi ve Dura Yapıştırıcı herhangi bir dış alanda reaksiyona geçmemeli , hastayla temas ettiği 1-2 saniye içeriside reaksiyona geçmeli ve en fazla 60-90 saniye arasında reaksiyonunu tamamlamalıdır.

7. Kullanım talimatı içerisinde internal (vücut içi dokularda) kullanım endikasyonları yer almalıdır.

8. Damla kontrol sistemi içerisinde kullanılan Dura yapıştırıcı polimerizasyon reaksiyonu esnasında ve sonrasında 45°C?den fazla ısı meydana getirmeyecek olup dolayısı ile kullanılan doku sathı ve derinliklerinde yanmaya sebebiyet vermemelidir.

9. Damla kontrol cihazı, taşıyıcı kanülü ve uygulama kateteri 725 PSİ basınca dayanıklı olmalıdır.

10.Damla kontrol sistemi ve Dura yapıştırıcı Islak ortamda etkin olmalıdır.

11.Damla kontrol sistemi içerisinde kullanılan Dura Yapıştırıcı polimerizasyon sonrası yüksek gerilime dirençli elastik film tabakası oluşturmalı. Bu nedenle cerrahi iğne ile kolayca delinebilmelidir.

12.Damla Kontrol sistemi ve Dura yapıştırıcı Kullanıma hazır olmalı herhangi bir ön hazırlık gerektirmemelidir.

13. Damla kontrol sistemi içerisinde bulunan Dura yapıştırıcı 0,50 ml plastik kutuda bilister ambalaj içerisinde olmalıdır. Bilister ambalaj içerisinde ihtiyaç halinde kullanılabilecek uygulama ucu bulunmalıdır ve 10-14 cm2 `lik alanı kapatabilme özelliği olmalıdır.

14. Damla kontrol sistemi Sıvılara karşı tam geçirmezlik özelliğine sahip olmalıdır.

15. Ameliyat sonrası hızlı iyileşme sağlamalıdır.

16. Damla kontrol sistemi Geniş yüzeylere uygulama için sprey aparatına uygun olmalı ve istenildiğinde sprey aparatı sisteme dahil edilebilmelidir.

20.03.2024 11:07