BAŞHEKİMLİKTE GÖREV DEVRİ

Hastanemiz Başhekimlik görevine atanan Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Levent ALBAYRAK'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Başhekimlik makamında yapılan Devir Teslimde Başhekim Prof. Dr. Atilla ŞENAYLI görevini Doç. Dr. Levent ALBAYRAK'a teslim etti. Hastane Müdürlüğümüz ve İdari Personelimizin katılımlarıyla gerçekleşen görev devrinde Doç. Dr. Levent ALBAYRAK yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Atilla ŞENAYLI'ya teşekkür ederek başarılar diledi. İyi niyet ve başarı temennileriyle devam eden devir teslim töreninde çiçek takdimi ve teşekkür plaketi sunuldu.

Prof Dr. Atilla ŞENAYLI "Görevi devralan Levent Hocama başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır, herkes görevini en iyi şekilde yapma gayretinde ve bunu hak ettiğini düşündüğüm kişiye görevi teslim edebilmek de bir şanstır. Bu yönüyle Başhekimimizin başarılı olacağına eminim.” dedi.

Devir Teslim fotoğrafları için tıklayınız...

1.11.2023 15:35