BİYOMEDİKAL (HASTABAŞI MEDİKAL GAZ ÜNİTESİ ) ALIMI-35716

: 35716/BİYOMEDİKAL

2.06.2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 06/06/2022 tarihi saat 16:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Ali ÇEVİK

Hastane Müdürü

HASTABAŞI MEDİKAL GAZ ÜNİTESİ

TEKNİK ŞARTNAME :

1. Bu şartname 2 adet yoğun bakım hasta başı medikal gaz ünitesi alımını kapsamaktadır.

2. Hasta başı medikal gaz üniteleri hastanenin duvar ölçülerine göre minimum 150 cm uzunluğunda

olmalıdır.

3. Üniteler gaz tesisatı ve elektrik tesisatı olmak üzere 2 bölümden oluşmalıdır.

4. Her hattın gaz prizi için ayrı gaz prizi yuvaları bulunmalıdır.

5. 2 adet ünite üzerinde toplam olarak 5 oksijen, 5 hava, 4 vakum, 1 azotprotoksit, 1 AGS gaz priz yuvası bulunmalıdır  ve ünitenin üzerinde montajı yapılmış olmalıdır.

6. Üniteler alt ve üst kısmında ekipman asmaya yarayan aksesuar rayı bulunmalıdır.

7. Üniteler her iki yan kısmı kapak kullanılarak açık kalmayacak şekilde örtülmelidir.

8. Üniteler üzerinde 12 adet elektrik prizi 1 adet data bulunmalıdır.

9. Ünitelere gelecek olan gazlar idarenin belirleyeceği hatlardan, hatların çalışma durumlarına göre kapasite hesabı yapılarak bakır borular ile çekilerek ünitelere bağlanacaktır. Bakır boru çekecek olan firma personelinin kaynakçı belgesi olmalıdır.

10. İstekli firmalar keşif yapmalıdır.

11. Üniteler 2 yıl garanti kapsamında olmalı, ISO9001 kalite belgesine ve TSE hizmet yeterlilik belgesine sahip olmalıdır.

12.  Montaj esnasında oluşabilecek her türlü olumsuzluktan yüklenici firma sorumludur. Yapılacak tüm işlemler hastanenin işleyişine engel olmayacak şekilde olup gerekirse hafta içi mesai saatleri dışında yapılacaktır.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:   N.COŞGUN SEZEN

2.06.2022 09:02