CONMED MARKA L3000 MODEL ŞARJ ÜNİTESİ TAMİR İŞİ ALIMI

: 35725/BİYOMEDİKAL

24.06.2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 28/06/2022 tarihi saat 10:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Fatih YILMAZ

Hastane Müd.Yrd.V

CONMED MARKA L3000 MODEL ŞARJ ÜNİTESİ TAMİR İŞİ

TEKNİK ŞARTNAME:

1) Bu şartname Conmed marka L3000 model şarj ünite cihazı tamir işini kapsamaktadır.

2) Yüklenici firma arızayı gidermek için yedek parça değişimi yapacak ise cihaz ile uyumlu parçayı takmakla yükümlüdür.

3) Yüklenici firma cihazda meydana gelebilecek aynı arızalara karşı 6 ay garanti vermeyi taahhüt etmiş

sayılır.

4) Yüklenici firma montaj, bakım ve onarım işlemleri esnasında meydana gelebilecek farklı her türlü arızayı ücret talep etmeden gidermekle yükümlüdür.

5) Yüklenici firma her türlü taşıma bedelini karşılamakla mükelleftir.

6) Yüklenici firma işlem sonunda cihazın kalibrasyon ve diğer ayarlarını yapıp tüm fonksiyonları eksiksiz çalışır vaziyette teslim etmekle yükümlüdür.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:  NESRİN COŞGUN SEZEN

24.06.2022 11:32