GÖĞÜS DRENAJ SETİ-35540

: 35540/ Amel.

21/04/2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 22/04/2022 tarihi saat 08:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

GÖĞÜS DRENAJ SETİ 2.000CC

100 Adet

GÖĞÜS DRENAJ SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Sistem göğüs boşluğunda patolojik veya tedavi amaçlı girişimler sonrası birikebilecek kan, sıvı vb.

materyalin boşaltılması amacı ile kullanılmak için yapılmış olmalıdır.

2.    Sistem temel olarak bir rezervuar kısmı + tubing ve konnektörden oluşmalıdır.

3.    Sistem biriken sıvıyı boşaltırken içeriye hava kaçmasını önleyecek şekilde yapılmış olmalıdır.

4.    Sistem 2000 ml'lik yetişkin ebatında olmalıdır.

5.    Sistem üzerinde derecelendirilmiş hacim skalası bulunmalıdır.

6.    Sistemin rezervuar kısmı şeffaf polikarbonat'tan yapılmış olmalıdır.

7.    Rezervuar kısmının devrilmesini engelleyecek geniş bir tabanlık kısmı olmalıdır.

8.    Sistemin göğüs tüpü ile bağlantısını sağlayacak tubing kısmı şeffaf PVC'den yapılmış olmalıdır.

9.    Göğüs tüpü ile bağlantısını sağlayacak kısımda bunu temin amacı ile konnektör bulunmalıdır.

10.    Sistem steril ve tekli paketlerde olmalıdır.

11.    Rezervuar ile hortumun birleştiği yerde kink yapmayı engelleyecek reinforced kılıf içermelidir.

12.    CE marka onayı olmalıdır.

13.    Ürün için teklif veren firmalar teklif ettikleri üründen 1 adet numuneyi satınalma komisyonuna teslim edeceklerdir. Ürünün alımına numune denenerek karar verilecektir. Teklif ile birlikte numune veremeyen firmaların teklifleri değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:   A.EJDER

Tel   :  0354 217 10 70 Fax   : 0354 217 10 72  Web:http://www.bozok.edu.tr

26.04.2022 14:34