HAVALI YATAK (ŞİŞME) ALIMI

: 35594/ Dahiliye Serv.

23.05.2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 27.05.2022 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

HAVALI YATAK ŞİŞME

3 Adet

HAVALI YATAK TEKNİK ŞARTNAMESİ

-Uzun süre yatmak zorunda kalan hastalarda oluşabilecek yaraları engellemek için tasarlanmış olmalıdır.

-Sürekli uygulanan basınç sayesinde hastanın vücudunda bakterilerin oluşmasını engellemelidir.

-Yatağın kaymaması için yatağın baş ve ayak kısmında bulunan PVC bantlar olmalıdır.

-Yatak üzerinde çift hava sistemi, hava pompasıyla 5 dk aralıklarla yatağa uygulanan hava basıncını

yükseltip  azaltmalı, böylece hasta vücudundaki kan basıncı sürekli aynı noktalara sabit bir şekilde

uygulanmamış ve kan basıncı dengelenip, vücutta yara oluşumunu engellemiş olmalıdır.

-Şiltenin üzerine yerleştirerek kullanılan bu ürün sıralı basınç uygulamalı ve mevcut üzerine yerleştirilerek

kullanılmalıdır.

-Dolaşımı kesilmeyen kılcal damarlar dokuları besleyip ve yara oluşumunu engellemelidir.

-En az 130 hava bölümleri olup, bu bölmeler sayesinde hava dolaşımı yatak yaralarını önlemelidir

-Motoruyla birlikte sunulan ürün, kolaylıkla havasını arttırıp indirilebilir olmalıdır.

-Sessiz olmalıdır.

Havalı yatak en az110 kg taşıma kapasitesinde test edilmiştir ve onaylanmış olmaldır.

YATAKLAR DENENDİKTEN SONRA ALIMA KARAR VERİLECEKTİR

23.05.2022 09:40