SIVI EMİCİ VE KOKU GİDERİCİ ABSORBENT ALIMI -37968

: 37968/BİYOKİMYA

02.05.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 08.05.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

SIVI EMİCİ VE KOKU GİDERİCİ ABSORBENT ALIMI

2- NUMUNELER HİÇBİR ŞEKİLDE SİPARİŞ MİKTARINDAN DÜŞÜLMEYECEKTİR

3- NUMUNELER EN GEÇ 4  İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMELİDİR

SIVI EMİCİ VE KOKU GİDERİCİ ABSORBENT ŞARTNAMESİ

1-Hastanemiz laboratuvarlarında (Biyokimya ve Mikrobiyoloji), kimyasal maddelerin kazaen dökülmesi durumunda kullanılan Tusorb marka kimyasal döküntü nötralizasyon kitinin içerisinde yer alan kimyasa sıvı emici ve koku giderici absorbent miyadı dolduğu için yeniden alımı yapılacaktır.

2- 4 adet 1000 gr (1 kg) kimyasal sıvı emici ve nötrleştirici absorbent alınacaktır. Mevcut nötralizasyon kitiyle uyumlu olmalıdır.

3- Absorban madde dökülen sıvıyı kendi bünyesinde hapsederek sıvının laboratuvar çalışanları üzerindeki potansiyel tehlikelerini engellemelidir.

4- Ürün sıvı atık üzerinde döküldüğünde kısa sürede atığı yoğunlaştırmalı, katılaştırmalıdır.

5- En az kendi ağırlığı kadar sıvıyı yoğunlaştırabilmelidir.

6- Toksit olmamalı, kokusuz, olmalıdır. Solunum sistemine ve cilde irritan olmamalıdır. Personel sağlığını olumsuz etkilememelidir.

7- Ürün doğal mineral ve toz şeklinde olmalıdır.

8- Koku giderme özelliğine sahip olmalıdır.

9- Ürün 1 kg'lık plastik şişeler halinde olmalıdır.

10- Kimyasallara karşı inert olmalıdır.

11- Teslim alınan ürünler arasında istenen özelliklere uymayan paketler olursa yenileri ile bedelsiz olarak  değiştirilecektir.

12- Ürün ambalajı etiketli olmalı, etiket üzerinde ürün adı, içeriği, son kullanma tarihi, ürün kullanma

bilgileri,  uyarıcı işaretler Türkçe olarak yazılı olmalıdır.

13- Miyadı uzun olmalıdır.

2.05.2024 16:30