STERİLİZASYON SARF -35592

: 35592/ Ster.

13/05/2022

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 18/05/2022 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

FORMALDEHİT FORMAL ÇÖZ. %37

150 Litre

BİYOLOJİK İNDİKATÖR

200 Adet

FORMALDEHİT SOLÜSYONU  %37 lik TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Formaldehit solüsyonu ihtiyaç makamında yerleşik GETİNGE marka cihaza uygun olacaktır

2.    Formaldehit solüsyonu içerisinde  %37 ± 2) formaldehit, %10 ± 1 metanol, 0,25 formic acid karışımı olacaktır.

3.    Formaldehit solüsyonu 5 lt lik bidonlarda  teslim edilecektir.

4.    Formaldehit solüsyon konsantrasyonu mevcut cihazın kanül kiti (iğnesi) ile uyumlu olacaktır.

5.    Üründen 1 adet numune verilecektir.

6.    Teslimat aşamasında en az 2 yıl miatli olacaktır.

BİYOLOJİK İNDİKATÖR TEKNİK ŞARTNAMESİ

1-Biyolojik indikatör  testi geobacillus  stearothermophilus   sporu içermelidir.

2-Biyolojik ölümün gerçekleştiği durumda negatif(-) sonucu, biyolojik ölümün gerçekleşmediği durumda pozitif(+) sonucu kesin olarak en geç 1-3 saat içinde gösterebilmeli ve bu özelliği belgelendirmelidir.

3-37-60 °Cde orijinal otomatik okuyuculu inkübatörde inkübe edilmelidir, inkübasyon süresi 1-3saati

geçmemelidir.İnkübasyon sonucu test görsel olarakta renk değişikliği 1-3 saat içinde gözle

görülebilmelidir. Sonuç cihaza entegre/bağlı printerden otomatik olarak alınabilmelidir.

4-Üzerinde son kullanım tarihi bulunmalı, raf ömrü üretim tarihi itibariyle iki yıl, miadı hastaneye teslim tarihi itibariyle en az 12 ay olmalıdır.

5-Ürün ISO standartlarına uygun olmalıdır.

6-Spor diski ile direk teması önlemek için besi yeri ortamı, indikatör içinde ayrıca bir tüpte yer almalı ve sterilizasyon sonrası cam tüp kırılarak sporun besi yeri ile temasa geçmesini sağlayacak bir mekanizma bulunmalıdır.

7-Biyolojik indikatörü veren firma, birlikte bu indikatörlerle kullanılması gereken inkübatörden  1 adet

alınan testler bitene kadar kuruma ücretsiz vermelidir. İnkübatör biyolojik ölümün gerçekleşip

gerçekleşmediği konusunda otomatik sonuç vermelidir.(farklı renkte ışık-ses .. vb.)Test süresi bitince

otomatik olarak yazıcısından sonucu yazdırmalıdır.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:   A.EJDER

13.05.2022 11:01