TROKAR ALIMI/37784

: 37784/Ameliyathane Birimi

21.03.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 29.03.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdür V.

TROKAR    5MM

100 Adet

TROKAR 10 MM

100 Adet

Ödeme Vadesi Yaklaşık 5 Ay.

4- NUMUNELER EN GEÇ 4 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMELİDİR

LİNEER BIÇAKLI TROKAR KİTİ 5 mm

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. Disposable olmalıdır.

2. Steril orjinal ambalajında bir obtüratör ve iki kanül ile paketlenmiş olmalıdır.

3. Trokarın dış çapı 5 mm, uzunluğu 100 mm olmalıdır.

4. Endoskopik el aletlerinin batına sokulup çıkarılması sırasında, gaz kaçağını önleyen conta yonca

yaprağı biçiminde 4 kat şeklinde bir birinin üzerine gelecek şekilde konuşlandırılmış olmalıdır.

5. Trokar üzerindeki entegre dış conta 5mm 'lik el aletlerine geçiş sağlamalıdır

6. Trokar bıçağı 4.4mm.lik lineer bir insizyon bırakıp, minimum doku travması oluşturmalıdır.

7. Trokarın bıçağı girişte travma oluşturmaması için tek tarafı keskin olmalıdır.

8. Organ yaralanmalarını engellemek için üçgen bıçağın ucu yuvarlaklaştırılmış olmalıdır.

9. Hızlı aktive olan koruma mekanizması olmalıdır.

10. Trokar üzerinde kilitleme düğmesi ile koruma mekanizması aktive edilmeli ve izlenilebilmelidir.

11. Desuflasyon sırasında gazın boşalmasını sağlayan vana sistemi olmalıdır.

12. Trokar, kanülün içinde kalabilecek materyallerin görülebilmesini sağlayacak şekilde şeffaf olmalıdır.

13. Trokar kanülün üzerinde dışı kaymayı önleyici terş çam şeklinde çentikler olmalıdır.

14. Kılıfı maruz kaldığı ışığı geçirebilir olmalıdır.

15. Kanülün ucu batına girişi kolaylaştıracak şekilde açılı olmalıdır.

16. Malzeme numune değerlendirilesinde ürünün ergonomisi,cerraha sağladığı kolaylıkları ve hasta güvenliği kriterleri de göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir. Uygun görülmeyen firmalar

değerlendirme dışı kalarak elenecektir.

17. Malzemenin miadı en az 2 yıl olmalıdır.

18. Ürün Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında ise Sağlık Bakanlığı TİTUB barkod no.

su teklifle birlikte verilmelidir ve teklif veren firmanın da TİTUB kaydı olmalıdır.

LİNEER BIÇAKLI TROKAR KİTİ 11 mm

TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. Disposable olmalıdır.

2. Steril orijinal ambalajında olmalıdır.

3. Steril orjinal ambalajında bir obtüratör ve iki kanül ile paketlenmiş olmalıdır.

4. Trokarın dış çapı 11 mm, uzunluğu 100mm olmalıdır.

5. Endoskopik el aletlerinin batına sokulup çıkarılması sırasında, gaz kaçağını önleyen conta yonca

6. Trokarın çap düşürücüsü 5mm  11mm lik el aletlerinin şaftını sararak gaz çıkışını engellemeli,

yırtılmalara karşı daha dayanıklı olması için dört katlı ve yaprak şeklinde olmalıdır.

7. Trokar bıçağı 9.4mmlik lineer bir insizyon bırakmalı, minimum doku travması oluşturmalıdır.

8. Trokarın bıçağı girişte travma oluşturmaması için tek tarafı keskin olmalıdır.

9. Trokarın çap düşürücüsü el aletlerinin rahat çalışması için entegre contanın içinde hareketli ve

kayganlanlaştırılmış olmalıdır.

10. Organ yaralanmalarını engellemek için üçgen bıçağın ucu yuvarlaklaştırılmış olmalıdır.

11. Hızlı aktive olan koruma mekanizması olmalıdır.

12. Trokar üzerinde kilitleme düğmesi ile koruma mekanizması aktive edilmeli ve izlenilebilmelidir.

13. Desuflasyon sırasında gazın boşalmasını sağlayan vana sistemi olmalıdır.

14. Trokar dış contası spesimen alımını kolaylaştırmak için çıkartılabilir ve üzerinde entegre çap

düşürücü olmalıdır.

15. Trokar, kanülün içinde kalabilecek materyallerin görülebilmesini sağlayacak şekilde şeffaf olmalıdır.

16. Trokar kanülün üzerinde dışı kaymayı önleyici terş çam şeklinde çentikler olmalıdır.

17. Kılıfı maruz kaldığı ışığı geçirebilir olmalıdır.

18. Kanülün ucu batına girişi kolaylaştıracak şekilde açılı olmalıdır.

19. Malzeme numune değerlendirilesinde ürünün ergonomisi,cerraha sağladığı kolaylıkları ve hasta

değerlendirme dışı kalarak elenecektir.

20. Malzemenin miadı en az 2 yıl olmalıdır.

21. Ürün Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamında ise Sağlık Bakanlığı TİTUB barkod no.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:  EKREM BAŞTÜRK

Tel   :  0354 217 10 70       Dahili      : 3443     Fax   : 0354 217 10 72  Web:http://www.bozok.edu.tr

E-Posta : hastane.dogrudantemin@yobu.edu.tr

22.03.2024 09:53