AĞRI (PCA) POMPA SETİ ALIMI/37542

: 37542/Anesteziyoloji

21.02.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 27.02.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdür V.

AĞRI (PCA) POMPA SETİ

200 Adet

Ödeme Vadesi Yaklaşık 5 Ay.

4- NUMUNELER EN GEÇ 4 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMELİDİR

AĞRI ( PCA ) POMPA SETİ

( HASTA KONTROLLÜ ANALJEZİ SİSTEMİ OR1860 )

1.Setler hasta kontrollü analjezi uygulamalarında kullanılan ağrı pompası ile kullanılacak özellikte

olmalıdır.

2.İntravenöz, subkutan ve epidural uygulamalarında tek tip set kullanılabilmelidir.

3.Gönderilen ilaçlar tehlikeli ilaç kategorisinde olduğundan dolayı, dış müdaheleleri engellemek için set üzerinde kesinlikle enjeksiyon portu, damlama haznesi, sekonder hat giriş portu gibi mayi giriş çıkışına izin veren bir sisteme sahip olmamalıdır.

4.Setin cihaz içinde kalan kısımları kırılmayı önlemek amacıyla silikon, cihaz dışında kalan kısmı PVC

olup, latex ve DEHP içermemektedir. Bu özellikler ütde veya ambalaj üzerinde belirtilmelidir.

5.Setin bir ucu serum torbasına rahat girişini sağlayan spikea sahip iken, diğer ucu luer lock yapıda ve

serbest akışı önleyen anti-siphon valfli sabit şekilde olmalıdır.

6.Setin uzunluğu 200cm den kısa olmamalıdır.

7.Cihaz üzerinde hava kabarcıklarının hastaya gitmesine engel olacak, hava kabarcık ebadı

ayarlanabilen hava dedektörü bulunmalıdır.

8.Set üzerinde hava kabarcıklarının, hastaya gitmesine engel olacak hava eliminasyon ( Air-Trap Plaka) 0,2 micron filtresi bulunmalıdır.

9.Setlerin raf ömrü teslim tarihinden sonra  en az 2 yıl olmalıdır.

10.Setin doldurulma işlemi manuel yapılabildiği gibi, cihaz üzerinden de otomatik tek tuşla olarak

yapılabilmelidir.

11.Ambalajında üretim tarihi, üretim seri nosu, son kullanma tarihi okunaklı bir şekilde yazılı steril

orijinal ambalajlarda olmalıdır.

12.Set ile birlikte bırakılacak PCA Pompa Cihazı aşağıdaki özelliklerde olacaktır;

12.1.Cihazın menüsü ve alarmları kullanıcı kolaylığı açısından tamamen Türkçe olacaktır.

12.2Cihazın üzerinde numerik klavye bulunmalıdır.Bu sayede istenilen değer zaman kaybı olmadan tek tuş ile girilebilmedir.

12.3.Cihazın set takılan kısmında yer alan hava dedektörü kısmına doğru sonuç almak amacıyla set

üzerinde bulunan bir halka kullanıcı tarafından yerleştirilebilir olmalıdır.

12.4.Cihazda kullanılan narkotik ilaçlara hastanın ya da başka birinin izinsiz ulaşmasını engellemek aynı zamanda taşıma kolaylığı sağlaması için üzere kilitli bir çanta ya da kutu verilmektedir.

12.5.Cihazda; Sette hava var, Şarj bitti batarya zayıf, hat blokajı, programın sonlanması, kapak

açılması, oklüzyon gibi durumlarda sesli ve görüntülü olarak alarm vermelidir.

12.6.Cihazların montajı ve eğitimleri istenilen süre boyunca firma tarafından sağlanacaktır..

12.7.Cihazın göstergesinden tüm menüler takip edilebilmeli, infüzyon işlemi esnasında da Hızı ( ml, mg, mcg ), İnfüze edilmiş hacim, İnfüze edilecek hacim, Kalan zaman, Veni Açık Tut(VAT), seçilen program parametreleri de izlenebilmelidir. 12.8.Cihazda, Adan Zye 26 adet ilaç protokolü kullanıcı isteğine göre pc `ye gerek duyulmadan girilip ilaç isimleri kaydedilebilmelidir.

12.9.Cihaz ve set aynı marka olmalıdır.

12.10.Cihaz hafızasında son kullanılan programı saklayabilmelidir. Elektrik kesintilerinde de devreye

giren bataryası sayesinde cihaz kapanmadan infüzyon işlemine devam edebilmelidir.

12.11. Cihazda elektrik kesintilerine karşı şarj edilebilen ( li-ion ) batarya bulunmalıdır. Elektrikten

bağımsız olarak batarya, 100 ml / saat hızda, en az 15    ( on beş ) saat çalışabilmelidir.

12.12.Hastanede kullanıma bırakılacak olan 3 adet cihaz  setler tükenene kadar firma firma

sorumluluğunda olup,tüm bakım onarım ve yedek parça desteği bu süre boyunca yüklenici firma

tarafından sağlanacaktır.

12.13.Teklif edilen cihaz CE-Sertifikalı olacaktır.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:  EKREM BAŞTÜRK

Tel   :  0354 217 10 70       Dahili      : 3443     Fax   : 0354 217 10 72  Web:http://www.bozok.edu.tr

E-Posta : hastane.dogrudantemin@yobu.edu.tr

21.02.2024 09:31