KAN TORBASI TEKLİ ALIMI-37734

: 37734/KAN TRANFÜZYON MERKEZİ

22.02.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 28.02.2024 tarihi saat 12:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

KAN TORBASI TEKLİ

ADET

TEKLİ  KAN TORBASI TEKNIK ŞARTNAMESI

1.    Ürün, tam kan alımlarında ve tam kan transfüzyonlarında kullanılabilir olmalıdır.

2.    Torba kapasitesi minimum 450 ml olmalıdır ve içinde 63 ml miktarında CPDA- 1 antikoagülan solüsyonu yer almalıdır.

3.    Damara giriş esnasında donöre rahatsızlık vermemesi açısından, sistemde I 6G ölçüde, çift silikonlu, ultra-pürüzsüz iğne kullanılmış olmalıdır. İğne cidarı ultra ince olmalıdır.

4.    İğne muhafazası üzerinde damara giriş yönünü gösteren bir işaret yer almalıdır.

5.    Sistemde iğne koruma kapağı bulunmalı ve donasyon işlemi bitiminde bu kapak iğnenin üzerine geçirilerek kilitlenebilmeli, böylelikle personelin kazara yaralanması riski ortadan kaldırılmış olmalıdır.

6.    Kan torbası etiketi üzerinde, donör bilgilerinin girilebilmesi için yeterli boş alan bulunmalıdır. Etiketi

Türkçe olmalıdır.

7.    Transfüzyon sırasında daha yumuşak bir transfere olanak sağlaması açısından, kan torbalarının köşeleri yuvarlatılmış olmalıdır.

8.    Torba kenarında tüp takılacak askı yerleri olmalıdır.

9.    Torba içindeki çözeltinin ve kanın çıplak gözle kontrolüne mani olmayacak saydamlıkta olmalıdır.

10.    Kan torbalarının iç yüzeyi, şekilli kan hücrelerinin (eritrositler, trombositler vs.) hasar görmesini engelleyecek şekilde özel olarak üretilmiş ve oval biçimli olmalıdır.

11.    Ürünün, set çıkış portlarının kapakları koparılabilir olmalı, bu sayede daha efektif, temiz ve

kontaminasyonsuz bir transfer sağlanabilmelidir.

12.    Ürünün kan alma hortumu elastik ve esnek oImalı, büküldüğünde kink yapmamalıdır.

13.    Kan alma hortumu 100 +/- 10 cm uzunluğunda olmalıdır.

14.    Hortum üzerinde Çapraz karşılaştırma (Cross-Match) testler için kullanılacak numuneyi almak için

10 cm de bir numara basılmış olmalı, bu numaralar transfer torbaları bağlantı hortumlarında da olmalıdır. Bu numaralar tırnakla kazınsa bile çıkmamalıdır.

15.     Ürünler, alüminyum koruyucu ambalaj içinde ve vakumlu olarak paketlenmiş olmalıdır.

16.    Torbalar paketler içerisinde katlanmamış, düz olarak yerleştirilmelidir ve paketler karton koliler içerisinde teslim edilmelidir.

17.    Torbalar İçin; kan Torbaları için CE belgesi olmalıdır.

18.    Kan Torbaları için T.C. İlaç ve Tibbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası sistemine kayıtlı ve onaylı olmalıdır.

19.    İmalat Yeri için; kan torbalarının imal edildiği yer için ISO 13485:2003 kalite sistem yeterlilik belgeleri olmalıdır.

20.    Cihazlar için; CE belgesi olmalıdır.

21.    Teknik Servis için TSE Hizmeti Yeri Yeterlilik Belgesi olmalıdır.

22.    Son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az (üç) yı1 olmalıdır.

22.02.2024 10:24