MEDİKAL OZON TEDAVİ CİHAZI - 37571

: 37571/FTR

19.02.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 19.02.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Fatih YILMAZ

Hastane Müdür Y.

MEDİKAL OZON TEDAVİ CİHAZI

ADET

1-) MEDİKAL OZON TEDAVİ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ

1. KONU:

Cihaz, bütün sistemik, topikal ve kupa ozon tedavi uygulamalarını yapmaya elverişli olacak bir biçimde dizayn edilmiş, bu maksada uygun ünite ve parçalardan oluşan bir ozon tedavi sistemi şeklinde olacaktır.

2. SİSTEM KOMPOZİSYONU:

2.01) Medikal ozon cihazı

3.TEKNİK ÖZELLİKLER

3.01) 7 inch TFT ekrana sahip olmalıdır.

3.02) Ozon konsantrasyonları çeşitli aralıklarda 0,1 ug/ml den 3 ug/ml'ye 0.1 aralıkla artışı olup, 3 ug/ml' dan 80 ug/ml' ya kadar birer birer artarak ozon üretme kapasitesine sahip olmalıdır.

3.03) Cihazın işlem sonrası kullanılmayan ozon gazını oksijene dönüştüren çift katalizatör sistemi olmalıdır.

3.04) Cihaz CE sertifikasına sahip olmalıdır.

3.05) Cihazın vakum ayarı hem manuel hem de otomatik olarak ayarlanabilmektedir. Manuel olarak ayarlandığında 700 mbar olarak çalışmaktadır. Otomatik olarak çalışma aralığı 150-

700 mbar arasıdır. Otomatik olarak çalışması hekimin belirlediği mbar ayarının üzerinde çalışmasına engel olan bir yazılım içermektedir.

3.06) Cihazın ekranında da cihazın içerisindeki basınç miktarının görülmesi gerekmektedir.

3.07) Cihazın ekranında cihazın içerisindeki akış miktarının görülmesi gerekmektedir.

3.08) Cihazda zamanlayıcı özelliğinin olması gerekmektedir.

3.09) Cihaz ozon üretmediğinde ''ozon yok'' uyarısı vermesi gerekmektedir.

3.10) Cihaz T.C. Sağlık Bakanlığı'na bağlı ÜTS sistemine kayıtlı olmalıdır.

3.11) Cihazın EN ISO 13485:2016 belgesi olmalıdır.

3.12) Medikal oksijen tüpünde oksijen bittiğinde cihaz ''oksijen yok'' uyarısı vermesi gerekmektedir.

4. AKSESUARLAR

Cihaz ile birlikte, sadece aşağıda belirtilen aksesuarlar verilecektir:

4.01) 1 adet Türkçe Orijinal Kullanım Kitapçığı

4.02) 1 adet Oksijen Regülatörü

4.03) 1 adet Taşıma sehpası

4.04) 1 adet Ozon sensörü

5. GARANTİ

5.01) Sistemde yer alan tüm elektronik cihaz üniteleri 2 yıl fabrikasyon ve 10 yıl yedek parça ve teknik servis bulundurma garantisine sahip bulunacaktır.

5.02) Sistemde yer alan ünite ve cihazların (üretici'ye veya ihracatçı tedarikçi'ye ait) uluslararası kalite kontrol belgeleri (İSO, TÜV, EN, CE, vs...)'nden en az birine sahip bulunmaları gerektir.

5.03) Sistemin kullanıcı eğitimi Türkçe olarak hastanenin görevlendirdiği sayıda personele cihaz kurulumu yapılan gün maksimum 3 saatlik olacak şekilde firma tarafından verilecektir. Bunun haricinde eğitim faaliyeti düzenlenmemektedir.

5.04) Arıza durumunda, en fazla 72 saat içerisinde müdahale edilecektir.

6. NAZAL APARAT (OZON)

1.    Şişe maksimum 100 ml ve nötr camdan üretilmelidir.

2.    İçerisinde yer alan kanül, cam olmalıdır.

3.    İçerisindeki kanül cam haznenin dibine kadar ulaşmalıdır.

4.    Cam haznenin girişi medikal ozon jeneratörüne uygun olmalıdır.

5.    Cam üzerinde bir adet giriş ve bir adet çıkış olmalıdır. Giriş ucu şişenin dibine kadar olmalıdır.

6.    Çıkış ucu bütün solunum setlerine uygun olmalıdır.

7.    Cam haznenin devrilme riskini önlemek için alt tablası olmalıdır.

19.02.2024 11:50