MIBI KALP NÜKLEER ALIMI/37675

: 37675/Nükleer Tıp

21.02.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 27.02.2024 tarihi saat 17:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdür V.

MIBI KALP NÜKLEER

12 Adet

Ödeme Vadesi Yaklaşık 5 Ay.

4- NUMUNELER EN GEÇ 4 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE TESLİM EDİLMELİDİR

12 VİAL MIBI RADYOFARMASOTİK KİT ALIMI

SOĞUK KİTLERE AİT GENEL KOŞULLAR

1)Tc99m  ile  işaretlenebilir  ve  miyokard  perfüzyonunu  değerlendirmek  amacıyla  kullanıma  uygun

olmalıdır.

2)1  şişe  multipl  hasta  için  kullanılabilmelidir.

3)Bağlanabileceği  maksimum  aktivite  miktarı  500  mCi'nin  altında  olmamalıdır.

4)Farklı  talep  olmadığı  sürece  teslim  edilen  kitlerin  miyadı  teslim  tarihinde  itibaren  en  az  18  ay olmalıdır.

5)Soğuk  zincir  ile  transport  gereken  durumlarda  taşıma  koşullarının  temin  edilmediği  Anabilim  Dalı tarafından  tespit  edildiğinde  malzeme  teslim  alınmayacak  veya  yenilenmesi  sağlanacaktır.

Adres: Erdoğan Akdağ Kampüsü Atatürk Yolu 7. Km  YOZGAT  Ayrıntılı Bilgi İçin İrtibat:  EKREM BAŞTÜRK

Tel   :  0354 217 10 70       Dahili      : 3443     Fax   : 0354 217 10 72  Web:http://www.bozok.edu.tr

E-Posta : hastane.dogrudantemin@yobu.edu.tr

21.02.2024 11:16