OTOMATİK PİPET SETİ VE OTOMATİK PİPET 8 KANALLI ALIMI- 37764

: 37764/MİKROBİYOLOJİ

08.03.2024

Bu malzemenin firmanızdan temini mümkün ise en geç 12.03.2024 tarihi saat 12:00’a  kadar teklifinizi ulaştırmanızı rica ederim.

Hastane Müdürü V.

OTOMATİK PİPET SETİ

OTOMATİK PİPET 8 KANALLI

OTOMATİK PİPET SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

1.    Otomatik pipet hiçbir parçası çıkartılmadan tek parça halinde tamamen otoklavlanabilmelidir.

2.    Pipet dizaynı Finntip olmalıdır.

3.    Pipetlerin hiçbir dış aksamında metal bulunmamalıdır.

4.  Küçük hacimlerde tam boşaltmayı sağlayan teleskopik pistonlu süper üfleme özelliği olmalıdır. Bu özellik ile üflemenin 50 µl ve daha küçük hacimler için en az %150 daha fazla olduğu broşürde gösterilmelidir. Gösterilemeyen teklifler değerlendirme dışında bırakılacaktır.

5.Otoklav kullanılmadığında günlük etkin bakım veya dekontaminasyon için uç konisini çıkartıp temizlemek yeterli olmalıdır.

6.   Pipet pistonu ultra yüksek yoğunluklu polimerden yapılmış ve otoklavlanmaya dayanıklı olmalıdır.

7.   Otomatik pipetlerin yapısında eldivenleri yırtabilecek sivri çıkıntılar olmamalıdır.

8.   Her pipetin üzerinde kendine ait seri numarası bulunmalıdır.

9.   Otomatik pipetler kullanıcı tarafından temizlik amacıyla sökülebilmeli ve kalibrasyonu yapılabilmelidir. Bunun için gerekli özel aletler her pipetle birlikte ücretsiz olarak verilmelidir.

10.    Otomatik pipetlerin uç atıcısı çekme-boşaltma butonundan ayrı olmalı ve uç atımı için fazla güç kullanımını gerektirmemelidir.

11.  Çekme-boşaltma butonu pipetin kullanım hacmini belirtecek şekilde renk kodlarına sahip olmalıdır.

12.    Pipetleme performansını arttıran termal olarak izole edilmiş kendinden destekli modüler hacim ayar mekanizması olan Advanced Volume Gearing (AVG) özelliğine sahip olmalıdır  yada el sıcaklığının ölçüm hassasiyeti üzerindeki olası etkileri ortadan kaldırıldığı broşürde gösterilmelidir.

13.    Pipet seti aşağıdaki pipetlerden oluşmalıdır;

0.1 - 2.5 µl  , 1 adet  Virgülden sonra 3 hane

0.5 - 10 µl  , 1 adet - Virgülden sonra 2 hane

2 - 20 µl , 1 adet- Virgülden sonra 1 hane

10 - 100 µl , 1 adet- Virgülden sonra 1 hane

20 - 200 µl , 1 adet- Virgülden sonra 1 hane

100 - 1000 µl , 1 adet- Virgülden sonra 1 hane

Pipetlerle uyumlu ve aynı marka 96 lık rack halinde pipet ucu, 6 adet

6 pipet kapasiteli pipet standı, 1 adet

14.    Her pipet ile birlikte kalibrasyon sertifikası, bir adet yedek o-ring , 1 adet kalibrasyon anahtarı, 1 adet sökme aleti, 1 adet kendinden yapışkanlı, rafa monte edilebilen pipet askısı, 2 adet işaretleme etiketi verilmelidir.

15.    Otomatik pipetler en az 2 yıl garantili olmalı ve garanti bitiminden itibaren 5 yıl süre ile ücreti

karşılığında teknik servis ve yedek parça temini taahhüt edilmelidir. 16.    Otomatik pipetler üretici firma

17.    Firmalar teklif ettikleri cihazın Türkiye temsilcisi olduklarını gösteren üretici firmadan alınmış noter ve konsolosluk onaylı ,Temsilcilik Belgesi'ni teklif dosyasına ekleyeceklerdir.

18.Firmalar teklif ettikleri cihazın özellikleri konusunda teknik şartnameye madde madde cevap vereceklerdir. Verdikleri cevaplar orjinal katalogları veya manuelleri üzerinde görünmeyen firmaların teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

19.    İthalatçı (Distribütör) firmanın ve üretici firmanın ISO9001 belgeleri ihale dosyasında yer almalıdır.

OTOKLAVLANABİLİR 8 KANALLI OTOMATİK PİPET TEKNİK ŞARTNAMESİ

2.    Küçük hacimlerde tam boşaltmayı sağlayan teleskopik pistonlu süper üfleme özelliği olmalıdır.

3.    Otomatik pipetin yapısında eldivenleri yırtabilecek sivri çıkıntılar olmamalıdır.

4.    Pipetin üzerinde kendine ait seri numarası bulunmalıdır.

5.    Otomatik pipetin kullanıcı tarafından temizlik amacıyla sökülebilmeli ve kalibrasyonu yapılabilmelidir. Bunun için gerekli özel aletler pipetle birlikte ücretsiz olarak verilmelidir.

6.   Otomatik pipetin uç atıcısı çekme-boşaltma butonundan ayrı olmalı ve uç atımı için fazla güç kullanımını gerektirmemelidir.

7.    Çekme-boşaltma butonu pipetin kullanım hacmini belirtecek şekilde renk kodlarına sahip olmalıdır.

8.    Pipet 8 kanallı ; 1  tanesi 10-100 µl aralığında ,  2 tane 100-300 µl aralığında    ayarlanabilir olmalıdır.

9.    Pipetlerin uv, otoklavlama vb. gibi etkilerden dolayı renk değişimin önüne geçilmesi için uv ye dayanıklı siyah renkte olmalıdır.

10.    Pipet piston yapısı yüksek termal direnç, yüksek mukavemet ve sertlik ve geniş kimyasal dayanım için PEI/Ultem, 20µl ve daha küçük hacimli pipetler için PEI/Ultem ve AISI olmalıdır.

11.    Pipet ile birlikte kalibrasyon sertifikası, bir adet yedek o-ring, 1 adet kalibrasyon anahtarı, 1 adet sökme aleti, 1 adet kendinden yapışkanlı, rafa monte edilebilen pipet askısı, 2 adet işaretleme etiketi olmalıdır.

12.    Otomatik pipet en az 2 yıl garantili olmalı ve garanti bitiminden itibaren 5 yıl süre ile ücreti karşılığında teknik servis ve yedek parça temini taahhüt edilmelidir.

13.    Otomatik pipetler üretici firma sitesine seri numaraları ile kullanıcı tarafından kaydedilerek garanti süresi 5 yıla çıkartılabilmelidir. Bu koşul pipet tesliminde pipetlerin üzerine yapıştırılmış orijinal etiketlerle kanıtlanabilmelidir. 14.    Firmalar teklif ettikleri cihazın Türkiye temsilcisi olduklarını gösteren üretici firmadan alınmış noter ve konsolosluk onaylı. Temsilcilik Belgesi'ni teklif dosyasına ekleyeceklerdir.

15.Firmalar teklif ettikleri cihazın özellikleri konusunda teknik şartnameye madde madde cevap vereceklerdir. Verdikleri cevaplar orjinal katalogları veya manuelleri üzerinde görünmeyen firmaların teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

16.    İthalatçı (Distribütör) firmanın ve üretici firmanın ISO9001 belgeleri ihale dosyasında yer almalıdır.

8.03.2024 11:46